Prijzen

Prijzen voor Online Presence Management

Het specialistische werk van online aanwezigheid behoort vaak niet tot de core business van veel bedrijven. Welkom bij Devilsberg, Online Presence Management voor kleine middelgrote bedrijven in de biobased sector. Wij optimaliseren uw online aanwezigheid terwijl u zich blijft concentreren op wat u het beste doet. Verschillende bedrijven hebben verschillende behoeften. Daarom hanteren we drie abonnementen: Maandelijks, Wekelijks en Dagelijks. De prijzen van deze abonnementen stellen u in staat om om de zorg voor online aanwezigheid volledig uit te besteden.

Kosten beheersing en continuïteit

We geloven in continue verbetering en waarde toevoeging. Een fout die veel bedrijven maken met hun online aanwezigheid is dat ze een investering doen en vervolgens geen plan hebben voor het vervolg. Goede online presentatie vergt continuïteit, daar zijn onze abonnementen op ingericht.

Ook begrijpen we hoe belangrijk kostenbeheersing is voor kleine middelgrote bedrijven. Daarom vermijden we een project gebaseerde aanpak, maar spreiden we de kosten uit over de duur van de samenwerking. De prijzen lager dan wanneer je een online marketing expert in dienst zou nemen.

de prijzen van de abonnementen

Kies het abonnement dat het beste bij jouw bedrijf past en optimaliseer je online aanwezigheid met Devilsberg. Samen werken we aan het opbouwen en versterken van je online succes.

Scroll to Top